wie wij zijn

Vossestein Elektrotechniek is al ruim 8 jaar actief als erkend elektrotechnisch installateur in de regio Utrecht, maar ook daar buiten. Opgericht door Remco Vossestein en inmiddels bijgestaan door zijn compagnon Frank Vossestein.

Vanuit het Groene Hart biedt Vossestein Elektrotechniek zeer professionele elektrotechnische diensten aan particulieren, bedrijven en instellingen en is specialist in het elektrotechnische onderhoud van diverse middelgrote en grote zonne-energiesystemen door heel Nederland.

Elektrotechnische projecten woningbouw en bedrijven

Tevens zijn wij dé elektrotechnische partner van diverse aannemersbedrijven en opdrachtgevers in de bouw

Onze vakkundige monteurs ontwerpen en verzorgen uiteenlopende elektrotechnische oplossingen en werkzaamheden bij diverse (woning)bouwprojecten.

Denk hierbij aan de aanleg van complete elektriciteitsinstallaties tijdens de bouw of renovatie van bijvoorbeeld een woonwijk, appartementencomplex, bedrijventerrein of woonhuis. 

 

Service & onderhoud zonnepanelen installaties

Zo bieden wij service en onderhoud aan bij installaties van zonne-energiesystemen op zowel de particuliere woningmarkt als bij grootschalige woningbouwprojecten

Hecht en ervaren team

De medewerkers van Vossestein Elektrotechniek zijn zeer goed opgeleid volgens de laatste technische eisen en voorschriften van de Techniek Nederland branche vereniging en servicegericht. Onze mensen zijn enthousiaste en bevlogen elektrotechnische installateurs die flexibel en breed inzetbaar zijn, maar ook specialistisch werk, op bijvoorbeeld zonne-energie installatiegebied, kunnen verlenen.

Onze werkwijze

Voor kleine elektrotechnische werkzaamheden kunt u direct een prijs opvragen, voor grotere opdrachten maken wij een complete offerte op maat voor u, nadat onze specialisten het werk persoonlijk hebben opgenomen bij u thuis of bij uw bedrijf.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

VRAGEN OF EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE?


CONTACT