Elektronische installaties voor particuliere en zakelijke markt

Zoekt u een erkend elektricien, een vakbekwame, flexibele en ervaren partner voor het ontwerp en de de aanleg van een lichtinstallatie voor een woning, bedrijfsgebouw of compleet woningbouw-nieuwbouwproject? Dan bent u aan het juiste adres bij Vossestein Elektrotechniek.

Op basis van uw wensen en ideeën en eventueel in overleg met de architect en aannemer, ontwerpen en verzorgen we de complete elektrotechnische installatie, uiteraard volgens de NEN1010 normen en andere branche gerelateerde, technische voorschriften.

U kunt hierbij denken aan: verlichting, brandmeldinstallaties , elektrotechniek en uiteraard de installatie en het onderhoud van zonne-energie systemen van uw woning- en of bedrijfsgebouwen.

Meer weten over wat Vossestein Elektrotechniek in uw huis of bedrijfspand aan elektrotechnische oplossingen kan bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Service & Onderhoud van uw elektrotechnische installatie

Wilt u er zeker van zijn dat uw elektronische installaties in uw woning of bedrijfspand(en) optimaal werken? Regelmatige inspectie en preventief onderhoud door Vossestein Elektrotechniek, zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over veiligheid en betrouwbaarheid. Bovendien vergroot regelmatig onderhoud de levensduur van uw installaties en geeft het u een stuk comfort.

Onze goed opgeleide, vakbekwame monteurs beheren, inspecteren, controleren en onderhouden diverse soorten van installaties op het gebied van:

  • Verlichting
  • Laagspanningsinstallaties
  • Elektrotechnische installaties
  • Zonnepanelen

Meer weten? Neem contact met ons op.


CONTACT